Houten pallets

Houten pallets: voordelig, sterk en duurzaam! Niburg pallets heeft een ruim assortiment houten pallets beschikbaar en kan aan elke wens voldoen. Bij ons vindt u voordelig geprijsde pallets: gemiddeld tot 40% goedkoper dan de concurrent! Zowel zakelijk als particulier gebruik. Kwaliteit zit verder in maatwerk en advies: wij bieden u altijd een oplossing die naadloos aansluit op uw wensen.

Wij leveren verschillende maten en geven u de keuze tussen nieuwe of gebruikte houten pallets. Wij repareren, herstellen en recyclen ook houten pallets. Heeft u gebruikte of gebroken houten pallets? Bij Niburg zijn deze ook nog wat waard. Bespaar op uw stortkosten en denk aan het milieu bij het kopen van een houten pallet.

Assortiment Houten Pallets

Houten pallets zijn in te delen in verschillende categorieën. Natuurlijk hebben we de welbekende europallets in ons assortiment. Deze standaard pallet moet aan een aantal EPAL normen voldoen en heeft een beschermde naam. Europallets zijn altijd een standaard maat en zijn te herkennen aan het EPAL-logo aan de zijkant.

Nieuwe Europallets (EPAL) Draagkracht
60 x 80 cm Halve Europallets
80 x 120 cm Europallets (standaard) tot 2000 kg

Daarnaast bieden wij ook houtvezelpallets of geperste pallets aan. Deze pallets zijn gemaakt van geperst hout en zijn door hun lage gewicht ideaal voor de export. Vaak mogen pallets van hout niet geëxporteerd worden en zijn deze houtvezel pallets de oplossing! Doordat het hout geperst is zijn er geen schroeven of spijkers en bespaart u een hoop ruimte bij de opslag.

Nieuwe Houten Pallets

Nieuwe houten pallets zijn nog nooit gebruikt en in perfecte staat. Zoekt u een houten pallet in perfecte staat? Kom dan snel langs bij Niburg Pallets. Deze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en kunnen nog vele jaren mee. Bekijk alle verschillende soorten pallets en maak uw keuze. Meer informatie over nieuwe pallets.

Gebruikte Houten Pallets

Houten pallets worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Het is daarom ook niet gek dat deze pallets zeer duurzaam zijn en vaak weer opnieuw gebruikt kunnen worden. De gebruikte pallets worden ingedeeld naar de mate van gebruik.

Gebruikte Europallets Categorie Draagkracht Prijs
80 x 120 cm B (licht gebruikt) tot 2000 kg prijs op aanvraag
80 x 120 cm C (vaak gebruikt) tot 2000 kg prijs op aanvraag

Lees meer informatie over Europallets C of Europallets B op de bijbehorende pagina. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van Houten pallets

Houten pallets kennen een aantal voordelen. Ten eerste is een houten pallet niet duur en is Niburg Pallets gemiddeld tot 40% goedkoper dan de concurrent! Door ons grote assortiment nieuwe en gebruikte pallets heeft u een ruime keuze in de kwaliteit van uw pallet. Ten tweede is hout een duurzaam materiaal dat gemakkelijk hergebruikt en vervangen kan worden. Ten derde kan een houten pallet veel gewicht dragen: een standaard maat houten pallet kan tot 2000 kg dragen! Heeft u meer informatie nodig met betrekking tot het uitzoeken van de beste transporteenheid? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de toepassingen van de verschillende materialen en modellen.

Houten Pallet Recyclen

Door het overmatige gebruik gaat er natuurlijk ook wel eens een pallet kapot. Geen probleem bij Niburg. U kunt uw gebroken pallets bij ons inleveren, dan verwerken wij ze vervolgens voor u. Dit scheelt in transportkosten en draagt bij aan een gezond klimaat!

Niburg recycled gebruikte of kapotte pallets dus bij ons zijn uw gebroken pallets nog wat waard! De gerecyclede houten pallets worden altijd volledig gecontroleerd en moeten een kwaliteitstest doorlopen voor opnieuw in de circulatie te komen.

Houten Pallets Kopen

Houten pallets kopen doet u natuurlijk in onze online pallet winkel. U kunt uw bestelling uiteraard ook telefonisch plaatsen! Op aanvraag kunnen wij uw bestelling komen bezorgen tegen concurrerende transporttarieven. Bent u in de buurt of wilt u ze zelf komen ophalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs bij onze winkel aan de Hoogeveenseweg 2 in Slagharen. Houten pallets bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!