Pallets

Pallets kun je vinden bij Niburg Pallets in Slagharen, Overijssel. Wij begrijpen als geen ander het nut van dit transportmiddel en zijn gemiddeld tot 40% goedkoper dan de concurrent!  Betaalbare pallets zijn altijd de basis geweest van ons bedrijf. Met name doordat wij beschadigde en gebroken pallets repareren kunt u aardig besparen op uw nieuwe aankoop. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu!

Wij zijn gespecialiseerd in de handel van pallets van verschillende soorten, maten en materialen. Kom langs voor een advies op maat of vraag direct een offerte aan! Niburg Pallets garandeert de beste kwaliteit pallets voor een voordelige prijs. Alle gangbare maten en soorten zijn op voorraad. Wij zijn 6 dagen per week geopend, 52 weken per jaar. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en advies!  U kunt de pallets zelf ophalen bij onze winkel in slagharen. Natuurlijk bezorgen wij ook!

Wat is een Pallet?

Een pallet is een transporteenheid, bedoeld om de goederen bij elkaar te houden en deze gemakkelijk te kunnen vervoeren. Deze producten worden verplaatst met een vorkheftruck of palletwagen en hebben over het algemeen een standaard afmeting van 80×120. Ze kunnen worden uitgevoerd in verschillende materialen en afmetingen om te  kunnen voldoen aan elke klus. Er is altijd een pallet om uw logistieke probleem op te lossen. Lees de individuele toepassingen op de bijbehorende productpagina’s.

Volledig assortiment Pallets

Niburg Pallets biedt een volledig assortiment aan voor diverse logistieke problemen. Zo handelen wij onder andere in houten pallets. De pallets zijn te verkrijgen in de volgende maten.

Houten Pallets
40 x 60 cm
50 x 60 cm
60 x 80 cm halve Europallets
80 x 80 cm
80 x 120 cm Europallets
80 x 120 cm Eenmalige Pallets
100 x 120 cm
100 x 130 cm
102 x 122 cm Havenpallets
CP 1 t/m CP 9 CP Pallets

Daarnaast zijn er natuurlijk ook transporteenheden die beter bestand zijn alledaags gebruik: kunststof pallets. Deze pallets zijn een stuk sterker en kunnen zonder problemen buiten bewaard worden. Pallets van kunststof zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

Kunststof Pallets
110 x 110
114 x 114
100 x 120
80 x 120 Standaard afmeting

Staat uw maat er niet tussen? Niet getreurd, neem dan snel contact met ons op. Wij maken ook pallets op maat, specifiek voor uw persoonlijke wensen.

Pallets Recyclen

Deze pallets worden het meest gebruikt en krijgen nogal wat te verduren. Om deze reden worden houten pallets gerepareerd en onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Door de recycling van pallets werkt u mee aan een schonere planeet en een beter milieu. Elke pallet wordt uitvoerig gecontroleerd voordat deze weer in de omloop terecht komt. Het recyclen gaat enkel op bij producten van hout, aangezien deze wel eens kapot gaan. Wanneer kunststof het materiaal is, wordt alles uit één stuk gegoten. Hierdoor is de kans op beschadigingen kleiner.

Pallet Kopen

Pallet kopen? Kom eens langs bij Niburg of neem contact met ons op! Wij hebben altijd de beste optie voor de laagste prijs. Gemiddeld tot 40% goedkoper! Bij ons kunt u natuurlijk ook per stuk bestellen, in tegenstelling tot andere concurrenten. Laat ons uw wensen weten en wij bieden u een advies op maat en marktconform bod. U kunt de diverse pallets direct bestellen via de website of via een telefonische order. Pallets laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook bij Niburg. Ook de bezorgkosten zijn goedkoop in vergelijking met andere bedrijven. Toch liever zelf ophalen? Wij zijn gevestigd aan de Hoogeveensweg 2, Slagharen Overijssel. Pallets bestellen doet u bij Niburg!