Palletplanken

Pallethout en palletplanken, aantrekkelijk alternatief voor steigerhout en steigerplanken

Palletplanken en pallethout zijn de nieuwste trend in woningdecoratie en robuuste meubelen. Het grove zaagwerk geeft de planken een ruwe structuur en stoere uitstraling. Geeft uw woning, tuin of terras een markant trendy design met pallethout, een betaalbaar alternatief voor steigerplanken.

Karakteristiek robuuste uitstraling

Gebruikte palletplanken hebben een karakteristieke uitstraling. Robuust hout met doorleefde structuur door gebruikssporen geeft meubels en woondecoraties een trendy landelijk karakter. Palletplanken zijn gemakkelijk te verwerken tot prachtig, natuurlijk woonmeubilair en andere sieraden voor uw woonomgeving.

Palletplanken te koop per stuk

Palletplanken zijn per stuk te koop bij Niburg Pallets. Kom ze halen bij ons bedrijf in Slagharen of kies voor bezorging op elk gewenst adres. Om de bezorgkosten hoeft u het niet te laten: die zijn zeer concurrerend ten opzichte van de grootste bezorgers van Nederland.

Steigerhout duur? Denk eens aan palletplanken

Steigerhout is hip. Steigerhouten meubelen en woningdecoraties zijn zeer in trek. Daardoor zijn steigerplanken schaars en dus duur. Wilt u robuuste woningdecoraties en tuinmeubels? Denk dan eens aan pallethout. Voor meubels, versieringen en ornamenten met landelijke uitstraling.