Palletplanken

Palletplanken

Palletplanken en pallethout zijn de nieuwste trend in woningdecoratie en robuuste meubelen. Deze planken zijn afkomstig van pallets met mankementen en het hout wordt op deze manier opnieuw gebruikt. Het grove zaagwerk geeft de planken een ruwe structuur en een stoere uitstraling. Geef uw woning, tuin of terras een markant trendy design met pallethout, een betaalbaar alternatief voor steigerhouten planken.

Niburg Pallets biedt pallet planken aan in verschillende lengtes, met afmetingen variërend van 30 tot 115 centimeter. Alle planken zijn afkomstig van gebruikte pallets. Over het algemeen zijn de planken van pallets nog in een prima conditie, maar had de pallet bijvoorbeeld een klein mankement. Door de goede palletplanken te recyclen zorgen we ervoor dat gebruikte pallets (die eigenlijk zijn afgeschreven) een nieuw leven krijgen. Bestel vandaag nog uw palletplanken!

Palletplanken Kopen? Kom langs bij Niburg Pallets

Wilt u palletplanken kopen? Bij Niburg Pallets bieden wij kwalitatief hoogwaardige houten planken aan in verschillende maten. Elke pallet plank is bruikbaar en is een goede vervanging voor steigerhout. U kunt erop vertrouwen dat u het beste pallethoutmateriaal in uw handwerk hebt gebruikt. Geniet nog jarenlang van de unieke schoonheid van ons hout!

De pallet planken zijn verkrijgbaar in de volgende lengtes:

30 cm
40 cm
50 cm
100 cm
100-115 cm

Palletplanken zijn al vanaf € 0,15 per stuk te koop bij Niburg Pallets. Daarmee zijn palletplanken een aanzienlijk goedkoper alternatief voor uw inrichting dan bijvoorbeeld steigerhouten planken. Kom ze halen bij ons bedrijf in Slagharen of kies voor bezorging op elk gewenst adres. Om de bezorgkosten hoeft u het niet te laten: die zijn zeer concurrerend ten opzichte van de grootste bezorgers van Nederland.

Steigerhout Te Duur? Gebruik Palletplanken voor uw Project

Steigerhout is hip en steigerhouten meubelen en woningdecoraties zijn zeer in trek. Daardoor zijn steigerhouten planken schaars en dus duur. Wilt u robuuste woningdecoraties en tuinmeubels? Denk dan eens aan steeds populairder alternatief: pallethout. Pallethout is geschikt voor meubels, versieringen en ornamenten met landelijke uitstraling. pallets zijn robuust en vormen een perfect alternatief voor steigerhout.

Inspiratie Voor Palletplanken

Bent u creatief aangelegd? Dan kunt u zich volledig uitleven met palletplanken! Voor meubel inspiratie helpen wij u graag een eindje op weg met wat leuke ideeën. Veel van onze klanten gebruiken palletplanken voor: Een wandrek, Pallet boekenkasten, Plantenbak, Pallet tafeltjes, Muurdecoratie, Een tuinhekje van pallethout of TV-kastjes.

Dus, heeft u goedkoop hout nodig of wilt u pallet hout recyclen? Kom dan snel naar Niburg Pallets om palletplanken te halen!

Wat zijn Palletplanken?

Gebruikte pallets hebben een karakteristieke uitstraling. Robuust hout met doorleefde structuur door gebruikssporen geeft meubels en woondecoraties een trendy landelijk karakter. Deze zijn gemakkelijk te verwerken tot prachtig, natuurlijk woonmeubilair en andere sieraden voor uw woonomgeving.

Elke houten plank is solide, dikker dan gemiddeld pallethout en duurzaam genoeg om te worden behandeld alsof het nieuw hout is. We gaan een stap verder met ons pallethout en maken deze prachtige planken gemakkelijk te gebruiken! Hiervoor gebruiken een industriële lintzaag om de planken van de pallet te snijden en zorgen ervoor dat de planken zo recht en zo vlak mogelijk worden gesneden. Vervolgens sorteren we het hout en selecteren alleen het beste voor de verkoop van palletplanken.